Mentor

Egy előadáson vagy kiscsoportos foglalkozáson megoszlik a figyelem, senki sem kap annyi időt, amennyire szüksége lenne. Az online kurzusokon azonban igen. Hiszen mindenkivel személyesen, csak rá figyelve, vele beszélgetve foglalkozok.

2013 óta tanítok online egy kiforrott egyedi módszerrel.

A kurzusra jelentkezők – feladatmegoldásai, írásai – részletekre is kiterjedő, személyre szabott figyelmet és értékelést, elemzést kapnak. Ezen felül stiláris, szerkezeti és tartalmi korrekciókat, és persze szakmai útmutatást is. Ezért egyedi és páratlan a top7kreatív minden kurzusa.

Személyes visszajelzést kapsz minden feladatról, válaszolok a kérdéseidre, és pályafutás-tanácsadást is adok, hogy a lehető legjobbat hozhasd ki magadból a tanfolyam által.

Tanítottam irodalmat egyetemen (ELTE), alapítottam irodalmi és más tematikájú folyóiratokat, szerkesztettem könyveket, valamint több napilap és magazin irodalmi szerkesztőjeként, főszerkesztőjeként, online magazinok vezetőjeként is dolgoztam és dolgozok ma is.

Tudom, hogy mit akarnak és várnak el az olvasók és a szerkesztők. És azt is, hogy miért.

Tudom, mert jól ismerem: a szerkesztők és kiadók egyszerűen jó és jól megírt történeteket akarnak.

Olyan írót akarnak, aki fel tudja ismerni, hogy a körülötte zajló világból mi az, ami megírandó és miért. Olyant aki képes jól megírni és szerkeszteni a saját témáját.  Azt, aki képes a világra figyelni és nyitottan beszélgetni, aki képes a világot író szemmel figyelni és értelmezni. És az írásaival le tudja kötni az olvasók figyelmét…

Ezt a kulcsfontosságú tudást és képességet sajátíthatod el a kurzusok alatt.

dr. Mezővári Gyula, mentor